Milaan design week

Milaan design week

In een bruisende tour vol inspiratie en innovatie heeft het voltallige Contempera-team zich ondergedompeld in de betoverende wereld van design tijdens een reis naar Milaan. De stad die bekend staat als het epicentrum van creativiteit, stond bol van de prachtige evenementen, waaronder de Fuorisalone en de bekende Salone del Mobile interieurbeurs.

Gedurende de reis was het niet alleen een uitgelezen moment om de internationale relaties van Contempera te ontmoeten, maar ook om de vinger aan de pols te houden van de nieuwste ontwerpen, trends en collecties die de designwereld te bieden heeft.

We hebben niet alleen onze horizon verbreed door nieuwe contacten te leggen, maar ook door ons onder te dompelen in de creatieve energie die in Milaan hangt.

Naast het verkennen van de beursvloer en de levendige straten van Milaan, bracht het team ook een bezoek aan de befaamde galerie van Rosanna Orlandi. Hier werden niet alleen de creatieve zintuigen geprikkeld, maar werden ook nieuwe perspectieven ontdekt en grenzen verlegd.

Het was een waar feest voor onze zintuigen en geweldig om zoveel verschillende vormen van design te zien en te ervaren, en om te zien hoe onze eigen ideeën en ontwerpen daardoor werden gevoed.

Met hoofden vol inspiratie en harten vol passie, zijn wij vastbesloten om de opgedane kennis en ervaringen toe te passen bij het creëren van nog meer prachtige interieurontwerpen.

Share this post
Contact us

Get in touch with us

Please complete this form and one of our advisors will be in touch soon.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.