Een nieuwe parel: Pacific sofa

Een nieuwe parel: Pacific sofa

Wij zijn trots dat wij de nieuwe Pacific-collectie, ontworpen door Patricia Urquiola, op hebben kunnen nemen in de collectie welke getoond wordt in onze interieurshowroom op de Overtoom in Amsterdam. De Pacific sofa biedt een intieme zitervaring die aanvoelt alsof je omhuld wordt door een beschermende en ontspannende cocon. Met zijn afgeronde, oversized vormen roept het de ontspannen sfeer op van de Amerikaanse Westkust, waar het zijn naam aan ontleent.
Pacific is de voortzetting van een ontwerpproces dat in 2010 begon met de iconische Redondo-collectie (zoals de getoonde fauteuils) van Patricia Urquiola. De Pacific richt zich meer op de vorm, waarbij royale, gebogen lijnen worden hersteld.
Bij de Pacific bank zijn scherpe randen verboden, terwijl de zachte vormen worden versterkt door het gebruik van "couture" details. De zachte, wollige bekleding is gekozen voor een buitengewoon tastbare ervaring, met de keuze uit verfijnd bouclé, weelderige wol of luxueus fluweel.
Bezoek onze showroom en het Contempera team informeert je graag over de diverse in diverse afmetingen, opstellingen en tal van stoffen, waar de Pacific ingeleverd kan worden.

Share this post
Contact us

Get in touch with us

Please complete this form and one of our advisors will be in touch soon.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.